Revisor informerer februar 2017

Revsior Informerer februar 2017

 

Marker dette link og få en pdf. fil frem

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, februar – 2017 giver inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og virksomheden. Du kan blandt andet læse om:

 

  • De tidligere ulovlige aktionærlån er nu blevet lovliggjort. Men du skal stadig være meget varsom med at benytte denne mulighed.
  • It-kriminalitet kan ramme alle, og resultatet kan være katastrofalt, hvis eksempelvis din virksomheds systemer ikke kan tilgås. Et it-sikkerhedstjek kan være en god idé.
  • Nøgletal i regnskaberne kan give overblik. Her kan du læse om, hvorfor det er vigtigt at have styr på likviditet.
  • Ejeren af en importvirksomhed fortæller om, hvordan han sikrer sig, at han modtager de importvarer, som han bestiller i Kina.
  • I serien om samarbejdet mellem revisorer og kunderne er turen denne gang nået til selve revisionen, og hvad man som kunde skal være opmærksom på, når denne skal gennemføres.
  • Hvad gælder af fradragsregler for kørsel? Her kan du læse om kørselspenge og befordringsfradrag.
  • Husk aconto skat for selskaber, kontroller beløb i skattemappen og ret beløb op eller ned ift. forventninger for 2017 (se side 2).
  • Vi er til rådighed hvis der ønskes assistance til beregning/rettelse mv. i skattebeløb. Man kan kun indbetale det der står i a conto systemet, så der skal rettelser til hvis man mener beløbet ikke er korrekt.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

 

Med venlig hilsen

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Hanne Mellergaard Andersen

hanne@esa-revision.dk

98 14 25 90