Revisor informerer 1 kvt. 2017

revisor informerer 1 kvt 2017

Klik på dette link for at få revisor informerer frem

 

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for økonomi, regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 1. kvartal 2017 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Der er kommet nye regler angående parkeringsudgifter, som du nu kan trække fra i skat.
  • Hvad du eventuelt alternativt kan gøre, hvis du har penge stående på en bankkonto, hvor du betaler negative renter.
  • Har du som kapitalejer ulovligt lånt penge i dit selskab, kan dette lån måske lovliggøres. Du skal dog være opmærksom på en række betingelser for at kunne gøre dette. Du skal desuden særligt tage hensyn til de skattemæssige forhold.
  • I serien om samarbejdet mellem revisoren og kunden er turen denne gang nået til revisorens påtegning. Husk, at påtegningen kan indeholde forhold, som er specifikke for netop din virksomhed.
  • Selvstændigt erhvervsdrivende har ofte høje forventninger til, hvad man kan trække fra i skat. Vi gennemgår nogle af skattereglerne for fartbøder, parkeringsbøder og udgifter til restaurantbesøg.

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Med venlig hilsen

Hanne Mellergaard Andersen