Revisor informerer 2 kvt. 2017

Klik på nedenstående link og få informationen frem.

Revisor Informerer 2. kvartal 2017

 

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for økonomi, regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 2. kvartal 2017 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Det er nu blevet et krav, at ledelsen i et selskab skal registrere, hvem der er virksomhedens reelle ejere.
  • Du kan give din revisor adgang til virksomhedens digitale postkasse. Det kræver udstedelse af et certifikat.
  • Fra 1. januar 2017 har selskaber igen mulighed for at få godtgørelse for omkostninger til revisorer og advokater i forbindelse med skattesager.
  • Firmaer kan tilbyde en lang række frynsegoder, som er skattefrie for medarbejderne. Det gælder eksempelvis parkering ved arbejdspladsen og gaver for op til 1.100 kroner om året.
  • Muligheden for at få fradrag for tab på fordringer i eget konkursramte selskab.
  • Skattereglerne for dit firmas betaling af tøj, sko, fortæring og andre udgifter i forbindelse med dine medarbejderes deltagelse i et motionsløb.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Med venlig hilsen og god sommer

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Hanne Mellergaard Andersen

hanne@esa-revision.dk

98 14 25 90