Revisor Informerer 4 kvt. 2017

Marker nedenstående link og læs revisor informerer sidste kvartal 2017.

RI 4 kvt 2017

 

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for økonomi, regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 4. kvartal 2017 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Landsskatteretten har påpeget, at deltagere ikke skal betale skat af værdien af deltagelsen i et jagtselskab. Dette gælder sandsynligvis også en række andre repræsentationsydelser.
  • Med en fremtidsfuldmagt kan du på forhånd bestemme, hvem der skal tage sig af dine personlige og økonomiske forhold, hvis du i fremtiden pludselig ikke længere har evne til at varetage dem selv.
  • Når du sælger momsfri ydelser, skal du i hovedreglen betale lønsumsafgift i stedet for moms. Lønsumsafgift skal blandt andet betales af læger, zoneterapeuter, taxavognmænd og bedemandsforretninger.
  • Af den årlige nytårshuskeliste fremgår, at du i år skal gøre klar til den nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018.
  • Nytår er også tiden, hvor du kan gennemgå dine pensionsforhold og eventuelt overveje, om du skal indbetale yderligere midler inden årsskiftet.
  • Ikke alle kender forskel på årsregnskab og skatteregnskab. I årsregnskaber vil alle omkostninger som udgangspunkt give et lavere resultat, mens der skattemæssigt ikke altid vil være fradrag i samme omfang.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Vi holder julelukket i perioden 20/12-2017 – 1/1-2018 (begge dage incl.)

 

Med venlig hilsen og glædelig jul og godt nytår.

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Hanne Mellergaard Andersen

hanne@esa-revision.dk

98 14 25 90

billede jul til revisor informerer 2017