Revisor Informerer 3 kvt. 2015

106589_FSR_3kvartal_2015_WEB

Marker dette link og få en pdf. fil frem

 

 

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen af at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 3. kvartal 2015 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Hvordan din virksomhed kan drives videre ved skilsmisse eller dødsfald, og hvilke regler der gælder for deling af værdien i virksomheden i disse tilfælde
  • De nye regler for beregning af størrelsesgrænser – hvis dit selskab har finansielle indtægter eller indtægter ved investeringsvirksomhed, kan det få betydning for kravene til årsregnskabet
  • Hvordan en manglende eller for sen indsendelse af årsrapporten kan resultere i en tvangsopløsning
  • De muligheder der er for at få dine tilgodehavender i hus – 9 gode råd til hvordan du sikrer at få pengene hjem
  • Vejen til bedre likviditet kan findes ved at kigge på de processer, du har i din virksomhed

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Husk der er altid en god ide at tjekke skattekontoen i skattemappen for virksomheden hos Skat og den digitale postkasse på www.virk.dk.

 

Med venlig hilsen

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Hanne Mellergaard Andersen

h-mellergaard@stofanet.dk

Tlf. 98 14 25 90