Revisor informeret 2 kvt. 2016

 

106589_FSR_2kvartal_2016_WEB

Marker dette link og få en pdf. fil frem

Nyt om regnskab, revision og skat

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 2. kvartal 2016 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Folketinget har netop vedtaget en ny lov, hvor medarbejdere igen har mulighed for at tegne medarbejderaktier på særlige skattemæssige vilkår. Loven træder i kraft den 1. juli 2016.
  • Det er tid for indberetning af størstedelen af de danske selskabers eksterne årsregnskab. Det giver dig mulighed for at studere både dine konkurrenters og kunders økonomiske forhold.
  • Husk at du kan gennemføre skattemæssige afskrivninger for udgifter til forbedring, ombygning og indretning, hvis du driver virksomhed fra lejede lokaler.
  • Stig Hansen ejer Arresøens VSS i Nordsjælland. Han fortæller om værdien af at bruge sine regnskabstal til at styre den daglige økonomi.
  • Skattereglerne for sundhedsforsikringer kan være svære at finde rundt i, og du kan læse om de nugældende regler på området.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Med venlig hilsen og god sommer

 

Med venlig hilsen

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Hanne Mellergaard Andersen

hanne@esa-revision.dk

Tlf. 98 14 25 90