Revisor Informerer 3 kvt. 2016

ri-3-kvt-2016

 

Marker dette link og få en pdf. fil frem

 

Nyt om regnskab, revision og skat

Vi har hermed fornøjelsen af at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for regnskab, revision og skat.

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 3. kvartal 2016 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

Både arbejdsgivere og medarbejdere har gode muligheder for at tage en arbejdsgiverbetalt uddannelse med ret til skattemæssige fradrag. For almindeligt ansatte er der næsten frit slag, men der for hovedaktionærer og selvstændigt erhvervsdrivende gælder, at kurserne skal have et klart erhvervsmæssigt formål af relevans for virksomheden.
Når du sparer op til din egen virksomhed, kan det med fordel ske ved hjælp af en etableringskonto eller en iværksætterkonto. Valg af de to kontoformer afhænger blandt andet af skattemæssige forhold.
En ny ordning giver dig mulighed for, at myndigheder gør en yderligere indsats for hurtigt at få en langtidssygemeldt medarbejder tilbage til jobbet.
Crowdfunding som finansieringsform kan være en god ide, men du skal være opmærksom på reglerne for moms og skattebetalinger.

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

Med venlig hilsen
REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN
Registreret revisionsanpartsselskab

Hanne Mellergaard Andersen
hanne@esa-revision.dk
98 14 25 90