Revisor informerer 4 kvt. 2016

revisor-informerer-4-kvartal-2016

Marker dette link og få en pdf. fil frem

 

Nyt om regnskab, revision og skat

 

Vi har hermed fornøjelsen af at sende dig det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for regnskab, revision og skat.

 

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 4. kvartal 2016 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

 

  • Grænserne for topskat er ændret for 2017, og det betyder, at det kan være en god idé at se på forholdet mellem udbetalt løn og udbytte.
  • Regeringen har foreslået, at reglerne for alderspension skal ændres, og det kan betyde, at 2016 eller 2017 formentlig er de sidste år med denne ordning. Men det er altså ikke afgjort endnu.
  • Tjeklisten før nytår giver dig seks gode råd, inden du går på juleferie. Her kan du blandt andet læse om frivillig indbetaling af restskat, optælling af varelager og regler for julegaver, som dine medarbejdere ikke skal betale skat af.
  • To iværksættere fortæller om de skiftende selskabsformer, de har stiftet de seneste år, og hvad der har gjort, at de har stiftet de nye selskaber.
  • I en ny serie om aktuelle forhold i relation til din revisor sætter vi denne gang fokus på engagementsforespørgsler, materialeplaner og tidsplaner.
  • Desuden kan du læse om opbevaring af personfølsomme oplysninger.

 

Bemærk især:

side 2, vær obs på evt. håndværker fradrag i privat regi.

side 6, om engagements forespørgsel m.v.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

 

Sidste dag vi er på kontoret er torsdag den 15. december 2016. Vi har lagertjek i uge 51 og er meget ude af huset, så hvis der er noget så kontakt os på mail. Vi er tilbage på kontoret mandag den 2. januar 2017.

 

Glædelig jul og godt nytår

Med venlig hilsen

REVISIONSFIRMAET ERIK SONDRUP ANDERSEN

Registreret revisionsanpartsselskab

 

Erik Sondrup Andersen

erik@esa-revision.dk

98 14 25 90