Hvem er vi?

Find seneste udgave af ‘Din Revisor Informerer’ som e-paper – KLIK HER

Vi er kendt som det lokale Revisionsfirma fra Gugvej i Aalborgs syd-østlige bydel Gug. Vi har haft vores domicil her siden 1988, da indehaver Erik Sondrup Andersen startede firmaet, efter mange år hos det tidligere Aalborg firma, Revisionsaktieselskabet af 1.12.1962, hvor han bla. reviderede regnskaber hos kommuner.

Hanne Mellergaard Andersen er udlært revisor hos revisor Christiansen i Aars, og hun har herefter i en del år været ansat ved Jysk Revisionsinstitut (i dag Deloitte). Siden 1988 har hun været assistent for Erik, og udført mange opgaver for hendes egne kunder. Hanne udfører ud over regnskabsopgaver lønservice for flere af vores kunder i enten Bluegarden eller Danløn.

 

Vi har igennem alle årene været medlem af den tidligere sammenslutning af Registrerede Revisorer FRR. Da denne sammenslutning ophørte for nogle år siden, blev vi medlem af den nuværende foreningen af Danske Revisorer FSR, som er sammenslutningen af både registrerede og statsautoriserede revisorer.

Vi har et stort lokal kendskab og tilbyder en nærværende og personlig kontakt til alle vores kunder, nye som gamle.

Vi har lang erfaring i at være revisor for små og mellemstore virksomheder, og nogle af vores kunder har vi haft i 20-35 år.

Vi er gode til at finde den korrekte løsning for virksomheden ud fra en god snak med virksomheden om hvad vi skal lave og hvad de laver selv,

derfor har vi mange af vores kunder der sørger for at bogføringen er i orden, og vi hjælper med at udarbejde regnskab, selvangivelse, revision, budget m.v.

Vi vil gerne fremstå som den lille virksomhed hvor kunden aldrig er i tvivl om hvem han skal snakke med.

Vi har begge 2 i efteråret 2014 bestået kordegne vikaruddannelsen så vi er autoriseret til at føre kirkebogen, det er et offentligt register (til registrering af dåb, bryllup, begravelse, navneændring m.v.) som kun må føres af personer som har uddannelsen.